POLITICS

Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το Δημόσιο σαν φιλέτο προς πώληση

image

Με «λαβή» την ομιλία του στο πρόσφατο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι από «υπουργός των απολύσεων» διεκδικεί τώρα τον ρόλο του «πρωθυπουργού - δημοπράτη», αφού βλέπει το Δημόσιο σαν «φιλέτο προς πώληση».

Κατά την τοποθέτησή της ε...

Read more...

Πάγκαλος: Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα

image

Με αναφορές στην αλβανική γλώσσα και ιστορικά γεγονότα όπως ο θάνατος των γυναικών από το Σούλι στο Ζάλογγο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιτίθεται σε «γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια» τονίζοντας πως «Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή».

Συγκεκριμένα με τρία διαδοχικά «τιτιβίσματα» αναφέρει:

«Δεν υπάρχει Έλληνας να μ...

Read more...

Βρούτσης: Εύλογα εγείρονται ερωτηματικά για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές

image

«Με αυτά που ακούμε στις δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης, με αυτά που γνωρίζουμε ότι έχει μπροστά της, τη στάση την ουδέτερη με ερωτηματικά που αρχίζει να παίρνει για μέτρα τα οποία έχει ψηφίσει, εύλογα εγείρονται ερωτηματικά για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές».

Αυτό δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης...

Read more...

Παππάς: Η Ελλάδα επανακάμπτει στον τομέα του διαστήματος

image

Με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ESA (European Space Agency), Γιόχαν Ντίτριχ Βέρνερ, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας (Memorandum of Cooperation) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο υπουργείο.

Σε σχετική ανάρτηση στο twitter αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Η παρουσία του γενικού διευθυντή...

Read more...

Τσίπρας σε τραπεζίτες: Είναι ώρα να βάλουμε πλάτη σε όλους

image

«Θα διαπιστώσατε και μόνοι σας ότι όλα τα μηνύματα είναι θετικά, τα δεκαετή ελληνικά ομόλογα έσπασαν το φράγμα του 4% και αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή σε συνθήκες προ κρίσης. Είναι ώρα να βάλουμε πλάτη όλοι, ώστε αυτό το καλό κλίμα (στην οικονομία) να μεταφραστεί -πέρα από τους αριθμούς και τις στατιστικές- και σε πραγματική αίσθηση στην κοινωνία...

Read more...

Λαζαρίδης: Οι νέοι δεν τσιμπούν από τα 400 ευρώ

image
Read more...

Κουρουμπλής: Σε πολλά λιμάνια, έχουν γίνει με προχειρότητα οι μελέτες

image

Στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, αλλά και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: «Η Ανάταξη της Δυτικής Αττικής».

Όπως είπε, η περιοχή που εξελίσσεται αυτό το διήμερο συνέδρ...

Read more...

Κουτσούμπας: Το αφήγημα της δίκαιης ανάπτυξης καταρρέει

image

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Λάρισα όπου και μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσόυμπας.

Μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων στο Αλκαζάρ, τόνισε πως «το αφήγημα της δίκαιης ανάπτυξης καταρρέει από τον ίδιο τον κρατικό προϋπολογισμό του 2018 που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση...

Read more...

MORE TO READ