BUSINESS

Compucon: Εκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Νοεμβρίου

Οι μέτοχοι της Compucon καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 10η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στο 9ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης- Θέρμης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.

ΘΕΜΑ 2...

Read more...

Μπαρμπα Στάθης: 10.000 κιλά λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης

10.000 κιλά λαχανικών και αλληλεγγύης ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα του πρώτου περιπάτου 1.000 μέτρων «Κάνε ένα βήμα για την υγιεινή διατροφή», που διοργανώθηκε από τον Μπάρμπα Στάθη τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολλά χαμόγελα εκατοντάδες συμμε...

Read more...

Energean: Πιθανοί πόροι υδρογονανθράκων στο Μαυροβούνιο

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες στα δυο θαλάσσια οικόπεδα του Μαυροβουνίου, για τα οποία η Energean Oil & Gas έχει υπογράψει σύμβαση παραχώρησης με τη χώρα.

Σύμφωνα με την έκθεση Competent Persons Report, οι συνδυστικοί δυνητικοί αξιοποιήσιμοι πόροι από τα δυο οικόπεδα ανέρχονται στα 1,8 τρισ. κυβικά πόδια αερίου, με το κόστ...

Read more...

ΕΛΤΑ: Αλλαγές στον εκτελωνισμό και διακίνηση δεμάτων

Η Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων κινείται προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές στον τρόπο εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων που διακινούνται μέσω των ΕΛΤΑ από και προς το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, την υποστήριξη των εξαγωγικών πρωτοβουλιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Για την πλήρη και λεπτομερή ενη...

Read more...

Τα πρώτα αποτελέσματα από τη λειτουργία του Job Center της BAT Hellas

Μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του Job Center, περίπου 40 άνθρωποι βρήκαν εργασία στηριζόμενοι από το πρόγραμμα του πρώτου ολοκληρωμένου Κέντρου Επανένταξης στην εργασία που λειτουργεί με βάση διεθνή πρότυπα από τις αρχές του χρόνου στην Αθήνα και αποτελεί ένα νέο εργαλείο στη μάχη κατά της ανεργίας.

Το Job Center απαντάει στα προβλήματα που δ...

Read more...

Υγεία: Νέο τμήμα πολλαπλής σκλήρυνσης και απομυελινωτικών νοσημάτων

Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή ως Σκλήρυνση κατά Πλάκας) κι άλλα Απομυελινωτικά Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, προσφέρει το νέο Τμήμα Πολλαπλής Σκλήρυνσης & Απομυελινωτικών Νοσημάτων του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Ανεξαρτήτως του σταδίου και της βαρύτητας της νόσ...

Read more...

Νάκας: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η ΓΣ

Τη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 1,585 εκατ. ευρώ, με μέρος αυτού να διατίθεται για συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων ετών και επιστροφή στους μετόχους, αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Φίλιππος Νάκας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Οκτωβρίου.

Στην τακτική γενική συνέλευση, όπως αναφέρεται στην σχε...

Read more...

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο της πρώην Πίτσος

Την τελική απόφαση αποχώρησης από την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα στο τέλος του 2017 έλαβε η BSH, οδηγώντας το εργοστάσιο της ΠΙΤΣΟΣ στου Ρέντη σε κλείσιμο.

Όπως παλαιότερα έχει γράψει το euro2day.gr, η γερμανική πολυεθνική είχε από καιρό σχεδιάσει την αποχώρηση μεταφέροντας την παραγωγή κουζινών στις μονάδες που διαθέτει στην Τουρκία....

Read more...

MORE TO READ